Advies op maat

De adviseurs van Schero Brandbeheersing inventariseren, adviseren , controleren, archiveren en inspecteren de brandveiligheid van gebouwen. Wij leggen alle details vast, wat van essentieel belang voor inspecties en onderhoud, ook in de toekomst. Of het nu gaat om nu gaat om fabrieken, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, zorgcentra of andere objecten bij Schero krijgt u altijd advies op maat!

Het gebouw dat u in beheer heeft dient natuurlijk te voldoen aan het bouwbesluit, maar ook verzekeraars, gemeentelijke instanties en de brandweer kunnen hierbij eisen stellen. Schero Brandbeheersing is bekend met deze eisen en wij kunnen u als eigenaar, architect, bouwbedrijf of beheerder al in een vroeg stadium brand beheersende adviezen geven. Met onze adviezen zorgen wij ervoor, dat er duidelijkheid is over tijd, geld en kwaliteit.

Veel van onze klanten krijgen eerst een aanschrijving van de brandweer voordat er actie ondernomen wordt op het gebied van brandpreventie. Schero Brandbeheersing vertaalt deze brief in een efficiënte en betaalbare oplossing. Deze oplossingen verbeteren uw veiligheid en kunnen u veel geld besparen!

Schero is een betrouwbare en deskundige partner, die de zorgen en realisatie van bouwkundige brandpreventie middels brandwerende systemen, constructies en advies op maat u uit handen kan nemen.

Brandbeheersing begint met een goed en betrouwbaar advies over de te nemen acties om uw gebouw(en) optimaal brandveilig te maken.

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere- als het zakelijke segment.

 Wij hebben ruime ervaring met brandwerende draagconstructies, brandwerende doorvoering, brandwerende compartimentering en brandwerende systemen en glas.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte?
Bel of mail onze ‘brandmeester preventie’, de heer R.B. de Roode.