Bouwhulp

Door de intensiteit, regelgeving en diverse disciplines in de bouw is er op gezette tijden behoefte aan flexibel aanvullend ‘personeel’; een extra handje, tijdelijke hulp! Bouwhulp en bouwopruimers zijn op ieder bouwproject onmisbaar. En schone opgeruimde bouwplaats is behalve een visitekaartje voor uw bouwplaats, ook noodzakelijk in het kader van veiligheid.
Daarnaast zorgt een opgeruimde bouwplaats ook voor aangename werksituaties voor de medewerkers en zorgt het voor meer overzicht en veiligheid. Of het nu gaat om een ploeg opruimers of hulp bij het transporteren van diverse bouwmaterialen. Bij Schero Milieu & Sanering bent u aan het juiste adres.

Schero Milieu & Sanering is gespecialiseerd in het ondersteunen, geven van bouwhulp en inmiddels hebben vele bedrijven de weg naar ons weten te vinden. Onze personeelsleden zijn vakkundig geschoold en flexibel inzetbaar, waarbij elk personeelslid is uitgerust met zijn persoonlijke beschermingsmiddelen en tevens in bezit is van een vca-certificaat.

De werkzaamheden van Schero Milieu & Sanering omvatten o.a. ;

– assisteren van vakmensen bij uitvoering van het bouwwerk;
– het opruimen van bouwplaatsen;
– het transporteren en uitlopen van diverse materialen;
– enz.

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere- als het zakelijke segment.

 Wij hebben ruime ervaring met sloopwerkzaamheden en onderhoud. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw asbestsanering.