Sloopwerkzaamheden

Waar gerenoveerd wordt, moet eerst gesloopt worden! Veel panden in Nederland worden gesloopt of krijgen een andere bestemming waardoor ingrijpende aanpassingen gedaan moeten worden. Om dit te realiseren moet er vaak uit- en inpandig gesloopt worden. Bouwkundige sloop! Hetgeen hoogwaardige vaktechnische kennis vereist. Schero Milieu & Sanering bezit deze kennis en is uw partner als het gaat om sloopwerkzaamheden.

Van kleine schuren tot grote bedrijfspanden, wij ruimen het voor u op!
 Schero Milieu & Sanering let daarbij natuurlijk ook op het milieu, want de overheid legt steeds meer beperkingen op als het gaat om afvoeren en scheiden van afval. Een traject wat we graag voor u verzorgen en uit handen nemen.

Schero beschikt over vakkundig geschoolde medewerkers met ruime ervaring en VCA diploma. Wij werken met gespecialiseerd handgereedschap en met machines ontwikkeld voor inpandig gebruik. Met name op het gebied van stofbeheersing. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere- als het zakelijke segment.

Wij hebben ruime ervaring met onderhoud en asbestsanering. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse vormen van bouwhulp, schoonmaak en oplevering.