Asbestsanering

Asbest sanering ofwel asbest verwijderen – U wilt bouwen, verbouwen, verhuizen of slopen en u wilt zekerheid? Vooral aangaande schadelijke stoffen! Asbest is één van de meest gevaarlijke milieubelastende stoffen die enorme consequenties kan hebben voor de gezondheid en uw aansprakelijkheid. U kunt hiermee geen enkel risico nemen! Schero Milieu en Sanering is dé bekende asbest saneerder uit de Randstad met veel kennis en ervaring.

Schero Milieu en Sanering is uw partner voor asbest sanering ofwel asbest verwijderen. Asbest sanering van asbest houdende materialen in elke toepassing. U kunt het zo gek niet bedenken of het asbest kan gesaneerd worden. 
Van golfplaten daken, wand en plafondbeplating en standleidingen tot pakkingen tussen flenzen en in cv-ketels. Voorafgaand aan ieder project dient er door een onafhankelijk bedrijf een asbest inventarisatierapport (conform SC-540) opgesteld te worden. Aan de hand van deze rapportage maken wij een geheel vrijblijvende offerte voor u. Vervolgens gaan gekwalificeerde DTA-ers en DAV-ers aan het werk om het aanwezige asbest te saneren. Uiteraard worden alle werkzaamheden uitgevoerd conform de geldende wet- en regelgeving (SC-530). Aan het einde van de werkzaamheden wordt er een officiële vrijgave (conform NEN 2990) afgegeven door een RvA geaccrediteerd laboratorium.

De werkzaamheden van Schero Milieu en Sanering omvatten;

– verzorgen van inventarisatierapporten;
– aanvragen van eventuele vergunningen t.b.v. verwijdering asbest;
– melden van werkzaamheden bij bevoegd gezag;
– verwijderen van asbesthoudend materiaal (asbest saneren);
– afvoer en transport van de vrijgekomen materialen;
– verzorgen van visuele inspecties, luchtmetingen en materiaalanalyses;
– etc.

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere- als het zakelijke segment. 

Wij hebben ruime ervaring met sloopwerkzaamheden en onderhoud. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse vormen van bouwhulp.