Draagconstructies

De dragende constructie is vanzelfsprekend essentieel voor de levensduur en het functioneren van een gebouw. Het op de juiste wijze brandwerend behandelen van deze constructie is van cruciaal belang op het moment waarop brand uitbreekt.

Schero Brandbeheersing heeft een breed scala aan brandwerende oplossingen in huis om betonnen, houten en stalen constructies te beschermen. Met als doel; de constructie in geval van een calamiteit langer laten functioneren waardoor meer tijd ontstaat om mens en materieel in veiligheid te brengen!

U gaat er natuurlijk vanuit dat u nooit in een situatie terecht komt waarbij het gebouw in vlammen op dreigt te gaan, maar maatregelen treffen om een brandwerende locatie te hebben is geen overbodige luxe! Immers verzekeringen en brandweer verwachten veel van u op dit gebied! Aan de basis staat letterlijk de dragende constructie van uw gebouw. Vraag Schero Brandbeheersing naar de mogelijkheden om deze brandwerend te maken volgens de normen van brandweer en verzekering.

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere- als het zakelijke segment.

Wij hebben ruime ervaring met brandwerende brandwerende doorvoering, brandwerende compartimentering en brandwerende systemen en glas. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw advies op maat aangaande al uw brandbeheersing.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte?
Bel of mail onze ‘brandmeester preventie’, de heer R.B. de Roode.